Поділитись:

У Британії жінка закрила дитину саму у квартирі на 6 днів

Понеділок, 09 серпня 2021, 02:41

У Британії суд виніс вирок матері, яка покинула 1,5-річну доньку одну вмирати від голоду. Жінка зачинила дитину у квартирі, а сама вирушила на шестиденне святкування свого 18-річчя.

Як повідомляє BBC, уже 19-річна Верфі Куді зізналася у ненавмисному вбивстві дочки, 20-місячної Асії Куді. У грудні 2019-го жінка зачинила дитину у своїй квартирі в місті Брайтон, а сама вирушила святкувати день народження.

Мати кинула дочку одну на 5 днів 21 годину і 58 хвилин. За інформацією суду, вона встигла побувати у Лондоні та Ковентрі й розважалася як "безтурботний підліток".

Коли дівчина повернулася додому, відразу зателефонувала до екстреної служби та сказала, що її дитина не прокидається. Бригада медиків, яка приїхала за викликом, виявила, що дівчинка не дихає. У лікарні лікарі констатували смерть.

Розтин показав, що причиною смерті стали голод і грип. Також, у маляти виявили ознаки зневоднення і сильний висип від підгузків.

Поліцейським дівчина спочатку заявляла, що весь час була зі своєю дитиною у квартирі, а також брала дочку з собою у Лондон. Однак відео з камер спостереження і смартфонів, зняті під час її перебування далеко від дому, довели зворотне.

Суд призначив матері 9 років тюремного ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів