Поділитись:

Вдягнув під свої: з ТРЦ у Луцьку крадій поцупив штани

Субота, 07 серпня 2021, 11:42

Раніше несудимий лучанин вирішив оновити гардероб, однак, зробив це незаконним чином. В результаті постав перед судом.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд 2 серпня.

Як вбачається із вироку, 5 квітня чоловік завітав до магазину «CROPP», який розташований у одному із торгівельно-розважальних центрів Луцька. Лучанин підібрав штани свого розміру та, примірявши їх за ширмою, вдягнув поверх власні, розраховуючи, що цього ніхто не помітить.

Однак щось пішло не за планом і крадія затримав охоронець ТРЦ. У суді чоловік своєї вини не заперечував, потерпілий підприємець претензій до підсудного також не мав та в призначенні покарання покладався на розсуд суду.

Як пом’якшуючі обставини суд врахував щире каяття підсудного, обтяжуючих обставин суд не знайшов. Відтак чоловікові призначили покарання у вигляді ста годин громадських робіт. До слова, санкція частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років.  

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Волині підлітки поцупили із магазина колонку. У понеділок, 2 серпня, до відділення № 1 міста Любомль Ковельського райуправління поліції надійшло повідомлення про крадіжку від власника магазину «Затишок», який знаходиться у селі Згорани. Чоловік повідомив, що невідомі поцупили з тераси магазину музичну колонку. Суму збитків заявник оцінив у одну тисячу гривень. За фактом розпочали розслідування, відомості внесені до Єдиного державного реєстру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
26 березня 2024
15:46
22 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
09:47
16 березня 2024