Поділитись:

На Волині покарали двох депутатів селищної ради

Середа, 04 серпня 2021, 17:30
На Волині покарали двох депутатів селищної ради

Двох депутатів селищної ради на Волині оштрафували за невчасно подані декларації.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Двоє депутатів Заболоттівської селищної ради Ковельського району, усупереч вимогам ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно без поважних причин подали декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік.

Ратнівський районний суд за участі прокурорів Ратнівського відділу Ковельської окружної прокуратури притягнув обранців громади до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

Суд визнав їх винними у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн зі сплатою судового збору в сумі понад 450 грн кожному.

Нагадаємо, нещодавно Ківерцівський районний суд за участі прокурорів Ківерцівського відділу Луцької окружної прокуратури притягнув до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, майстра лісу та помічника лісничого ДП "Ківерцівське лісове господарство".

Працівники лісництв, всупереч вимогам статті 45 Закону України "Про запобігання корупції", несвоєчасно без поважних причин подали декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік.

Суд визнав їх винними у порушенні вимог фінансового контролю. Це адміністративне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень зі сплатою судового збору в сумі понад 450 гривень кожному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024