Поділитись:

У Луцьку порахують безпритульних собак: шукають волонтерів

Вівторок, 03 серпня 2021, 09:07
У Луцьку порахують безпритульних собак: шукають волонтерів

У Луцьку запланували четвертий підрахунок безпритульних собак.

Про це повідомляється на сторінці КП "Ласка" у фейсбуці.

19-21 серпня 2021 року у Луцьку відбудеться черговий, вже четвертий підрахунок чисельності безпритульних собак.

Головний організатор та модератор підрахунку – міжнародна онлайн-платформа ідентифікації тварин Animal-id.net UA, яка з 2015 на регулярній основі проводить незалежний моніторинг кількості тварин в містах України та за її межами.

"Отримана статистика допоможе оцінити ситуацію та врахувати результати в плануванні роботи на наступні роки", – зазначається у дописі.

До участі в підрахунку запрошують волонтерів, активістів та всіх, кому небайдужа проблема безпритульних собак.

Нагадаємо: нещодавно стало відомо, що колишня очільниця КП "Ласка" Дана Новарчук буде відловлювати безпритульних тварин на території Маневицької громади. Тварин будуть стерилізувати та повертати на попереднє місце перебування, або без такого повернення. Не повертатимуть агресивних та невиліковно хворих, цуценят до трьох місяців, яких прилаштують у сім’ї з території виконавця послуг.

Раніше Ігор Поліщук підготував звернення до усіх міських голів та голів громад, які уклали договори на відлов безпритульних тварин із ФОП Ткачук Б.Б. (вона ж Дана Новарчук), яка є засновником і керівником ГО "Порятунок чотирилапих", з проханням припинити співпрацю з нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів