Поділитись:

На Ковельщині проклали проїзд з двома смугами для руху в одному напрямку

Вівторок, 03 серпня 2021, 08:45
На Ковельщині проклали проїзд з двома смугами для руху в одному напрямку

На 3-кілометровій ділянці міжнародного автошляху М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) між населеними пунктами Довгоноси і Старі Кошари, що на Ковельщині, проклали новий проїзд з двома смугами для руху транспорту в одному напрямку.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Конструктив дорожнього одягу новозбудованого проїзду на Волині зараз складається з міцної тришарової основи та двох шарів асфальту, що загалом становить 70 см.

Згодом ще буде 5 см верхнього шару зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Три шари асфальту середньою товщиною 25 см буде укладено і на існуючому проїзді, яким наразі здійснюється рух транспорту. Його поширять з 9-ти до 11 метрів.

На Ковельщині проклали проїзд з двома смугами для руху в одному напрямку

Замовник робіт з реконструкції траси М-07 – Служба автомобільних доріг у Волинській області. Підрядник – ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

Окрім того, на Волині ремонтують автошлях М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) по обидві сторони від міста Ковеля. На сьогодні на відтинку Доманове – Ковель ремонтні роботи на різних етапах проходять на чотирьох ділянках протяжністю загалом 30 км, ще 24 км оновлюється на трьох відрізках за маршрутом від Ковеля до Луцька.

Одна з ділянок, що цьогоріч відновлюється, розпочинається у селі Гірники і пролягає на 7 кілометрів у напрямку українсько-білоруського кордону. Ремонтні роботи, що стартували наприкінці червня, проводились в режимі 24/7. На сьогодні влаштовано перші два шари нового дорожнього одягу – основа з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші та перший шар асфальту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів