У центрі Луцька через ДТП ускладнений рух автотранспорту (фото)

Понеділок, 02 серпня 2021, 17:54

У центральній частині Луцька сталась дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків, через яку дещо ускладнений рух автотранспорту.

Фото з місця автопригоди надіслали ІА «Конкурент» очевидці.

ДТП сталася у понеділок, 2 липня, близько 17:30 на розі вулиць Словацького і Шевченка, поблизу ресторану Show Bazilik. Перед пішохідним переходом червона Audi врізалась у Volkswagen чорного кольору. Автівки зазнали незначних механічних ушкоджень.

Через дорожньо-транспортну пригоду на Шевченка ускладнений рух автотранспорту: водіям доводиться об'їжджати місце зіткнення по смузі зустрічного руху.

Нагадаємо, у понеділок, 2 серпня, близько 12:30, на вулиці Ковельскій у Луцьку, поруч із перехрестям з вулицею Шевченка сталася подвійна ДТП.

Патрульні отримали інформацію про аварію близько 13:00. На місці інциденту інспектори встановили, що водій легковика Volkswagen Passat рухався з вулиці Ковельської і збирався повернути ліворуч на вулицю Шкільну. Він не надав перевагу в русі автомобілю Mercedes-Benz E 300, який рухався в зустрічному напрямку, і припустив з ним зіткнення.. Від удару «фольксваген» розвернуло і він зіткнувся з Renault Logan, який стояв у лівій смузі зустрічного напрямку.

На щастя, ніхто не травмувався, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

На винуватця ДТП патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: