Поділитись:

На Горохівщині під час пожежі постраждав хлопець

П'ятниця, 30 липня 2021, 15:02

У четвер, 29 липня, під час пожежі на Горохівщині постраждав хлопець. 

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє Дев'ята Державна Пожежно-рятувальна Частина.

Виклик до пожежників надійшо о 14 год. 03 хв. Повідомили про загорання господарської будівлі в с. Полюхне по вул. Центральній Горохівської громади. На місце виклику негайно направлено черговий караул 9 ДПРЧ м. Горохів та МПО Мар’янівка.

Пожежу було локалізовано о 14 год. 26 хв та повністю ліквідовано о 14 год. 35 хв. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття будівлі на площі 3 м2, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни будівлі на площі 20 м2. та речі домашнього вжитку. Під час пожежі отримав опік І –ІІ ст. 2% правої китиці та правого передпліччя сімнадцятирічний син власниці господарства та госпіталізований в Горохівську ЦРЛ.

До гасіння пожежі було залучено 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу.

Загалом 29 липня рятувальники Горохівщини ліквідували дві пожежі у житловому секторі. Так, о 11 год. 21 хв. до оперативно – диспетчерської служби м. Горохів надійшло повідомлення про пожежу і в с. Пірванче по вул. Шкільній Горохівської громади. 

По прибуттю на місце виклику розвідкою було встановлено, що горить господарча будівля. Пожежу було локалізовано о 11 год. 43 хв та повністю ліквідовано о 11 год. 52 хв. Внаслідок пожежі вогнем знищено накриття будівлі на площі 8 м2 , пошкоджено перекриття на площі 8 м2. та речі домашнього вжитку. До гасіння пожежі було залучено 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу.

Причина пожежі встановлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів