Поділитись:

У Володимирі в підвалі горіло ліжко (фото)

П'ятниця, 23 липня 2021, 16:10
У Володимирі в підвалі горіло ліжко (фото)

У місті Володимир-Волинський виникла пожежа у підвалі багатоквартирного будинку.

Про це повідомили на сторінці Володимир-Волинського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області у фейсбуці.

У п'ятницю, 23 липня, на пункт зв'язку 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини 3-го Державного пожежно-рятувального загону повідомили про дим з підвалу будинку № 9 на вулиці Данила Галицького у Володимирі-Волинському.

О 14:39 на місце виклику прибули рятувальники. Після проведення розвідки, вогнеборці встановили, що вогонь охопив ліжко у підвалі багатоповерхівки. 

Пожежники, оснащені апаратами дихання на стиснутому повітрі, спустилися у підвальне приміщення і ліквідували пожежу.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Рятувальники закликають громадян на дотриманні провал пожежної безпеки в побуті.

У Володимирі в підвалі горіло ліжко (фото)У Володимирі в підвалі горіло ліжко (фото)У Володимирі в підвалі горіло ліжко (фото)

Нагадаємо, у понеділок, 19 липня, у підвальному приміщенні житлового будинку № 19 на проспекті Волі у Луцьку виникло сильне задимлення. За словами очевидців, займання сталося через недопалки, які курці накидали у віконце підвалу. На місце інциденту  викликали рятувальників, які й згасили пожежу, заливши підвал водою.

Ще дві пожежі сталися у Любешівському та Шацькому районах Волині через удари блискавок. Так, 18 липня  о 20:21 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Положево Шацької селищної громади – горіла цегляна господарська споруда.  Вогонь охопив покрівлю й перекриття, сіно, що там зберігалося. О 21:01 горіння ліквідували рятувальники 11-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Шацьк. Імовірно, пожежа трапилася через влучання розряду блискавки.

О 00:29 надійшло повідомлення про пожежу ще однієї господарської споруди в селі Березна Воля Любешівської селищної громади. О 01:25 пожежу ліквідували працівники 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та працівники місцевої пожежної команди с. Судче. За попередніми даними, до пожежі призвело влучання грозового розряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів