Поділитись:

Netflix в обов'язковому порядку вакцинуватиме своїх акторів від коронавірусу

П'ятниця, 30 липня 2021, 03:52
Netflix в обов'язковому порядку вакцинуватиме своїх акторів від коронавірусу

Netflix зобов'язав  акторів і працівників знімальних майданчиків вакцинуватись від коронавірусу.

Відмовитися від вакцинації можна з медичних та з релігійних причин або через вікові обмеження, - пише "Суспільне".

Також щеплення можуть не робити учасники проєктів, які вже у виробництві. Компанія погодила правила з Альянсом продюсерів кіно і телебачення, Гільдією кіноакторів – Американською федерацією художників телебачення і радіо, профспілками та іншими галузевими організаціями. Netflix стала першою великою студією в Голлівуді, яка ввела такий захід.

Рішення керівництва Netflix було прийняте у зв'язку з тим, що "Дельта"-варіант, більш заразний штам вірусу, продовжує поширюватися. Сплеск числа заражень призвів до повернення деяких скасованих раніше обмежень, наприклад, обов'язкового носіння масок.

Це також спонукало принаймні одного відомого голлівудського актора закликати до більш суворих заходів на знімальному майданчику. Так, раніше Шон Пенн зажадав, щоб актори та знімальна група його серіалу "Газліт" пройшли вакцинацію перед поверненням на роботу.

Також у липні з подібними вимогами виступили компанії Facebook і Google. Їхні співробітники повинні пройти вакцинацію від коронавірусу, перш ніж повертатися з віддаленої роботи в офіси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів