Поділитись:

Пожежа у Володимирі-Волинському: горить житловий будинок

Четвер, 29 липня 2021, 12:00

У Володимирі-Волинському зайнявся житловий будинок. Пожежа сталася в одній із осель на вулиці Олександра Олеся. 

Про це повідомляє видання Район.Володимир з посиланням на очевидців.

За свідченнями очевидців, горить дах будинку. На місці працюють володимир-волинські рятувальники. Причина пожежі наразі невідома. Також невідомо, чи є внаслідок пожежі постраждалі.

Нагадаємо, у середу, 28 липня, у Володимирі-Волинському вогонь охопив господарську споруду біля стадіону «Олімп».Рятувальники за допомогою двох автоцистерн залили вогонь водою і ліквідували пожежу. Ймовірна причина пожежі –  необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Також у середу, 28 липня, ввечері спалахнула пожежа у Луцьку. За попередньою інформацією, зайнялася одна із господарських будівель.

Загалом же за минулі вихідні на території Волинської області рятувальники ліквідували сім пожеж у приватному житловому секторі та на відкритих територіях. Зокрема, у суботу, 24 липня, працівники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини Горохова ліквідували загорання автомобіля. Того ж дня у Ковелі трапилася пожежа в приватному житловому будинку на вулиці Богдана Лепкого в приміщенні ванної кімнати, поширилася на хатні речі й покрівлю. Також через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб трапилися пожежі на сільськогосподарських угіддях у селі Лахвичі Камінь-Каширського району та в селі Липини Луцького району

У неділю, 25 липня, працівники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини Каменя-Каширського ліквідували пожежу господарської соломи у селі Залазько Камінь-Каширського району, що виникла через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Ввечері того ж дня горіла цегляна господарська споруда у селі Покащів Олицької селищної громади.

Крім того, через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб виникла пожежа сухої трави та чагарників біля Каменя-Каширського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів