Поділитись:

Лучан запрошують на кіно під відкритим небом на стадіоні ВНУ

Четвер, 29 липня 2021, 13:00

Лучани та гості міста мають можливість наслодитися переглядом кіно під відкритим небом. На стадіоні ВНУ пройде безплатний кінопоказ хітової комедії Антоніо Лукіча «Мої думки тихі».

Про це повідомляє Молодіжний центр Волині.на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Бери з собою плєдік, щоб було тепло і комфортно. Вхід безкоштовний», - йдеться у дописі.

Кінопоказ пройде 31 липня о 21:00 на нічному кіноперегляді просто неба на стадіоні ВНУ на вулиці На Таборищі, 2.

До слова, за версією The Village Україна, «Мої думки тихі» - один з трьох головних фільмів 2019 року. Українська трагікомедія українського режисера Антоніо Лукіча 2019 року для якого вона стала дебютною повнометражною художньою стрічкою.

За сценарієм, який створювався більше двох років, молодий звукорежисер і невдаха Вадим отримує замовлення записати голоси рідкісних тварин та пташок. У подорож Закарпаттям разом із Вадимом вирушає мати-таксистка, навчаючи його життя та постійно створюючи цим проблеми й комічні ситуації.

Уперше фільм демонструвався 4 липня 2019 року на секції «На Схід від Заходу» 54-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах, де отримав Спеціальну премію журі.

Фільм вийшов в український кінопрокат 16 січня 2020 року. За сім тижнів у кінопрокаті касові збори склали більше 10 мільйонів гривень. Він став першим україномовним фільмом, який демонструвався в Білорусі. Загалом стрічку переглянули вже більш як на 70 кінофестивалях світу.

Зареєструватися, щоб забронювати місце, можна за посиланням.

ЧИТАЙЕТ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів