Поділитись:

Хресна хода УПЦ МП заблокувала центр Києва: мешканці обурюються

Вівторок, 27 липня 2021, 13:20
Хресна хода УПЦ МП заблокувала центр Києва: мешканці обурюються

Фото УНІАН

У Києві величезні затори через перекриття вулиць для хресної ходи УПЦ МП. 

Про це інформує ВВС Україна у вівторок, 27 липня. 

Українська православна церква Московського патріархату 27-28 липня проводить в Києві хресну ходу до 1033-ї річниці хрещення Русі. Автомобільний рух в частині столиці перекрили, тож у місті зібралися величезні затори.

Відповідно до інформації на сайті УПЦ МП, о 13:00 27 липня планують урочисті богослужіння на Володимирській гірці. Після цього віряни пройдуть хресною ходою до Києво-Печерської Лаври, де відбудеться Всенічне бдіння. 

28 липня о 9:00, предстоятель УПЦ МП митрополит Онуфрій очолить урочисту літургію на площі перед Успенським собором Лаври.

Ще зранку у вівторок у центрі міста перекрили низку вулиць. Станом на 9:00 затори оцінили як 10-бальні. 

Хресна хода УПЦ МП заблокувала центр Києва: мешканці обурюються

Кияни нарікають на те, що не можуть потрапити на роботу. 

"Київ став у заторі, тому що філія ФСБ в Україні, московський патріархат, вивів на вулицю тисячі людей, щоб відсвяткувати європейський вибір князя Володимира, який він зробив тисячу років тому. Коли Київ вирішив орієнтуватися на Константинополь. Концентрація православного халіфату в цьому натовпі напевно обернено пропорційна рівню вакцинації. Що ж, мученицька смерть – це завжди було у правилах "русского мира". Шкода тільки, що ці люди зможуть заразити ні в чому не винних українців. Але вони і так постійно ходять на вибори і голосують так, як їм говорять їх російські попи, тож це вже не вперше..." – емоційно пише український економіст, інвестиційний банкір Сергій Фурса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів