Поділитись:

Як СБУ у Луцьку ловила "терористів" (фото, відео)

Вівторок, 20 липня 2021, 19:37
Як СБУ у Луцьку ловила

Спецпризначенці СБУ знешкодили умовну «диверсійну групу», котра, за легендою, планувала здійснити терористичні акти у місті Луцьку та на військовому аеродромі.

Навчання проводили три дні в умовах максимально наближених до реальних.

Про навчання інформує пресслужба Служби безпеки України.

Як СБУ у Луцьку ловила Як СБУ у Луцьку ловила Як СБУ у Луцьку ловила

За легендою тренувань, група «диверсантів» прибула в Луцьк для здійснення «підривів» на об’єктах критичної інфраструктури та «Укроборонпрому», а також складів боєприпасів на військовому аеродромі. Для виконання завдань зловмисники облаштували на території міста та в залишених без нагляду автівках схрони зі зброєю та вибухівкою.

Співробітники СБУ викрили та затримали першу групу «диверсантів» у місті Луцьку. Іншу групу спецпризначенці знешкодили на території військового летовища, попередньо звільнивши усіх «заручників».

У навчаннях брали участь підрозділи Національної поліції, Патрульної поліції, Збройних Сил України, Національної гвардії, Держприкордонслужби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також органи місцевого самоврядування.

За оцінками координаційної групи, учасники тренувань успішно відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії щодо запобігання диверсійним і терористичним загрозам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів