Поділитись:

СБУ знищила канал контрабанди цигарок: ділки перевозили товар у промислових кабельних котушках

Вівторок, 20 липня 2021, 17:16
СБУ знищила канал контрабанди цигарок: ділки перевозили товар у промислових кабельних котушках

СБУ заблокувала у Волинській області черговий канал нелегального переправлення підакцизної продукції до Євросоюзу. У зловмисників вилучено партію незадекларованих цигарок на майже 6 млн грн.

Про це ІА "Конкурент" повідомили в пресслужбі УСБУ у Волинській області.

Для приховування протиправної діяльності ділки перевозили «товар» великогабаритним вантажним транспортом під виглядом промислового кабелю. Для цього учасники трафіку вносили недостовірні відомості до митної документації.

Правоохоронці затримали вантажівку контрабандистів на митному посту «Ягодин». Під час огляду транспортного засобу було виявлено майже 250 ящиків цигарок іноземного виробництва, схованих у 160 кабельних котушках.

У межах кримінального провадження за ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності осіб, причетних до організації контрабандного каналу.

Перевіряється причетність до протиправної діяльності працівників Волинської митниці.

Заходи із викриття правопорушення проводили співробітники Управління СБУ у Волинській області спільно з Волинською митницею та Луцьким прикордонним загоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
25 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
04 квітня 2024
15 березня 2024
28 лютого 2024