Поділитись:

У Луцькому районі розпочались жнива

Неділя, 18 липня 2021, 23:48
У Луцькому районі розпочались жнива

Сільськогосподарські підприємства Луцького району розпочали жнивну кампанію.

Про це повідомили у Луцькій райдержадміністрації.

Першими розпочали збір озимого ячменю ТзОВ «Городище», СГПП «Рать», СГТОВ «Романів» та ТзОВ «Волинь Нова». Згідно з оперативними даними, врожайність становить в межах 70-77 центнерів з гектара. За сприятливих погодних умов сільськогосподарські підприємства через тиждень розпочнуть обмолот озимого ріпаку. Іде підготовка до збирання ранніх зернових і зернобобових культур.

При проведенні жнив підприємствами, установами та організаціями галузей агропромислового комплексу потрібно звернути увагу виконанню вимог законодавства з охорони праці, пожежної безпеки і безпеки руху з метою недопущення травматизму та нещасних випадків.

З метою недопущення виникнення пожеж у місцях збирання, перероблення, зберігання врожаю в аграрному секторі Луцькою районною державною адміністрацією розроблено заходи із забезпечення охорони врожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж в районі у 2021 році, які затверджено розпорядженням голови районної державної адміністрації 07.06.2021 № 118 «Про забезпечення охорони врожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж в районі у 2021 році».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024