Поділитись:

Шестеро волинських олімпійців вирушили на тренувальні збори

Субота, 17 липня 2021, 22:14

Шестеро з восьми учасників від Волині на Олімпійських Іграх-2020 вирушили на тренувальні збори і готуються до від'їзду у Японію.

Про це "Суспільному" розповів голова відділення Національного олімпійського комітету на Волині Роман Карпюк.

На Олімпіаду спортсмени вирушатимуть у різний час.

Шестеро представників Волині: Марія Повх, Юрій Вандюк, Яна Беломоїна, Данило Даниленко, Ірина Климець і Марія Сахарук перебувають на зборах.

Одна з учасниць від Волині, дзюдоїстка Анастасія Турчин вже прибула у Токіо. Нині спортсменка, разом з колегами перебуває в Олімпійському селищі.

Наразі на Волині лишається один олімпієць – Іван Банзерук, який щойно повернувся з попередніх зборів, які проходили у горах. Після короткого відпочинку спортсмен теж поїде в Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа".

Разом зі спортсменами на Олімпійські Ігри-2020 у тренерському складі поїдуть одразу двоє наставників з Волині. Це Валентина Борисюк, яка тренує легкоатлетку Марію Сахарук та Володимир Яловик – наставник Івана Банзерука.

"Це вперше наші тренери поїдуть на Олімпіаду. Думаю їх присутність допоможе не лише нашим спортсменам, а й усій збірній", – каже представник НОК України на Волині Роман Карпюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів