Поділитись:

Netflix запустить розділ відеоігор з 2022 року

Неділя, 18 липня 2021, 03:16

Наприкінці травня повідомляли, що Netflix шукає керівника для відеоігрового напрямку. За останніми даними, компанія вже найняла Майка Верду, який вже працював над розвитком VR-ігор у Facebook і мобільних ігор в Zynga.

Про це пише "Суспільне".

Представники Netflix підтвердили виданню, що Верду прийшов на посаду віцепрезидента з розвитку ігрового спрямування і відповідатиме перед головним операційним директором Грегом Пітерсом.

Раніше Майк Верду (Mike Verdu) працював в Facebook / Oculus як "віцепрезидент з розробки ігор". Це скоріш за все означає, що Netflix збирається створювати власні ігри, а не просто ліцензувати інші, хоча вона, швидше за все, буде робити і те, і інше.

Також Верду працював в компанії Electronic Arts, яка відома серіями ігор FIFA, The Sims, Need for Speed і багатьма іншими.

Згідно з Bloomberg, план Netflix полягає в тому, щоб додати відеоігри у свій сервіс протягом наступного року. Додаткову плату за це брати поки що не планують. У найближчі місяці Netflix буде збирати команду розробників.

Акції стрімінг-сервісу зросли на 3,3% до $566 наприкінці торгів після того, як Bloomberg повідомив про їх плани.

Нагадаємо, що за даними дослідницької компанії Global Web Index, інтерес людей старшого віку до відеоігор росте щорічно. Опитування показало, що 24% батьків, бабусь і дідусів вважають ігри зі своїми родичами сімейним заняттям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів