Поділитись:

У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)

Середа, 14 липня 2021, 17:45
У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)

На митному пості «Ягодин» затримали дві фури з незадекларованим товаром з Китаю, які їхали до Польщі, на загальну суму майже 7 мільйонів гривень.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби у фейсбуці.

Дві вантажівки «Volvo» слідували досить незвичним маршрутом – з Китаю до Польщі через Казахстан, Росію і Україну. А товари, що знаходилися у напівпричепах, були оформлені за документами, які дають право на міжнародний транзит без огляду.

Однак, враховуючи низку факторів, таких як маршрут руху, характер вантажів, найменування товаросупровідних документів, співробітники Луцького прикордонного загону ініціювали їхній огляд спільно з представниками митниці.

За результатами перевірки та підрахунку товарів, правоохоронці встановили, що кількість фактично переміщуваних предметів суттєво різниться від задекларованих. У напівпричепах вантажівок оглядовики виявили біжутерію, сумки, дитячі іграшки, телеапаратуру, спортінвентар та інші промислові товари.

Вантаж встановленим порядком вилучили співробітники Держмитслужби. Загальна вартість оцінки вилучених товарів склала понад 6,8 мільйона гривень.

У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)У «Ягодині» затримали дві фури з «лівим» товаром (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
19 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
21 березня 2024
15 березня 2024
13 березня 2024