Поділитись:

На мотоциклі та авто: на Волині за ніч зловили чотирьох «синіх» водіїв (фото)

Вівторок, 06 липня 2021, 12:01
На мотоциклі та авто: на Волині за ніч зловили чотирьох «синіх» водіїв (фото)

У нічну зміну волинські патрульні виявили чотирьох водіїв, які керували у стані сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у фейсбуці.

Цієї ночі патрульні отримали повідомлення, що автомобіль Ford Ranger на вулиці Рівненській порушує ПДР – заїжджає на бруківку. Тож заявник повідомив, що, ймовірно, водій перебуває у стані сп’яніння. За вказаною адресою патрульні дійсно виявили водія з ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності свідків водій пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння – драгер "показав у небо", що становить 5 проміле (перевищення допустимої норми у 25 разів).

Також вночі патрульні виявили автомобіль Ford Focus, водій якого теж порушив ПДР. Під час спілкування із 29-річним кермувальником патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці події – 1,97 проміле (перевищення допустимої норми майже в 10 разів).

Згодом патрульні на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне), виявили мотоцикл LIFAN LF 250-3R, водій якого керував без мотошолома. Під час спілкування із 17-річним керманичем патрульні встановили, що він не має посвідчення водія відповідної категорії. Окрім того, в нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння показав позитивний результат.

На мотоциклі та авто: на Волині за ніч зловили чотирьох «синіх» водіїв (фото)

Водія Rehault, який порушив ПДР, виявили патрульні у місті Ковелі на вулиці Незалежності. Тут інспектори також виявили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння показав позитивний результат.

На усіх кермувальників патрульні склали адміністративний матеріал за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

До слова, за пів року на Волині зареєстрували 30 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 3 ДТП з постраждалими, в яких 4 особи травмувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів