Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 2 липня

П'ятниця, 02 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 2 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 2 липня, найбільше читав про:

Про мильні бульбашки

Здавалося б, мильні бульбашки – така собі невинна дитяча забавка, яка нікому не може заважати. Проте нещодавно хтось із лучан поскаржився, що йому таки заважає апарат бульбашок, встановлений біля кафе «Легенда» на вулиці Лесі Українки у Луцьку, який вже давно став своєрідною родзинкою. Прозорі кульки розлітаються вулицею, створюючи казковий настрій і даруючи неймовірні емоції для дітей.

Власниця кафе Вікторія Окладна у коментарі ІА «Конкурент» розповіла, що навіть не розуміє, кому та як може заважати апарат. Проте факт залишається фактом: 29 червня у кафе навідався інспектор департаменту муніципальної варти та повідомив, що поступила скарга на мильні бульбашки.

Про «наливайку» на Північному

У Луцьку на Північному ринку викрили магазин, в якому продавали нелегальні сигарети й алкоголь. Усього у магазині виявили сотні пластикових пляшок, наповнених спирто-горілчаними напоями. Окрім цього тут торгували і продуктами, термін придатності яких закінчився ще кілька років тому.

Про погоні за п'яними

Поліцейський офіцер громади і член громадського формування зловили двох п'яних мотоциклістів на території Луківської громади Ковельського району.

На обох звернули увагу через порушення ПДР, і обидва спробували втекти, тож мотоцикли довелося блокувати службовим авто. А одного ще й пішки наздоганяти.

Про надзвичайності

Надзвичайні ситуації, злочини та події, що не залишили без уваги жодного волинянина. Інформацію про ці історії журналісти ІА “Конкурент” зібрали в одному відео.  

Цього тижня дивіться про наркотичний бізнес, який організували на Горохівщині, про поновлення на посаді скандального прокурора, якого раніше затримали п'яним за кермом, про чоловіка, який катався на драбині тролейбуса та про багато іншого. 

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів