Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 29 червня

Вівторок, 29 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 29 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 29 червня, найбільше читав про:

Про луцьких випускників

Сьогодні в центрі Луцька вітали випускників. Дійство з нагоди вручення медалей розпочалося о 10:00. Для випускників підготували святкову програму за участю танцювальних та вокальних колективів.

Всього медалі отримали 194 випускники. Міський голова Ігор Поліщук вручив 153 золоті та 41 срібну медалі найбільш успішним учням обласного центру. 

На фоні інших особливо виділився випускник школи №21 Андрій Киричук. Хлопець порвав шаблони і всі відомі стереотипи про відмінників, й  одягнув на свято костюм пивного келиха. Хлопець одразу привернув увагу місцевих ЗМІ, вчителів, учнів, керівників міста та взагалі всіх, хто цього дня спостерігав за урочистостями на Театральному майдані. 

У коментарі журналістам ІА «Конкурент» випускник розповів, що він із самого дитинства любить вражати людей. Це відобразилося і на його випускному луку. 

"Я ніколи не йшов за стереотипами, завжди старався виглядати, говорити і робити все так, як думаю і хочу.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 29 червня

Про відкриття «Ротонди»

Сьогодні розпочав роботу відпочинковий клуб з басейном у центральному парку Луцька. 

«Дочекались! Ми вже відчинені, ми вже готові до зустрічі з вами. Басейн – це найкращий відпочинок влітку. Всі, хто хоче гарно відпочити, не виїжджаючи за межі міста, вас запрошує Rotonda Beach Club. Все сьогодні ідеально: погода, настрій, друзі, басейн», – повідомили на інстаграм-сторінці закладу. 

У будні година відпочинку коштуватиме 70 гривень, день – 240 гривень, а у вихідні та на свята – 80 гривень за годину і 290 за день. Дітям до 7 років вхід безкоштовний. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 29 червня

Про здорожчання навчання у вишах

У луцьких вишах, порівнюючи з минулим роком, зросла вартість навчання. Цьогоріч за знання доведення заплатити в середньому на 2 тисячі гривень більше. 

Скільки саме доведеться витратити на навчання на різних факультетах Волинського національного університету імені Лесі Українки та у Луцькому національному технічному університеті, дізнавалися журналісти ІА «Конкурент».

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів