Поділитись:

На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)

Понеділок, 28 червня 2021, 20:20
На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)

На території Олицького замку князів Радзивіллів вперше за багато років провели культурний захід. 

Фестиваль "Олицька Переберія" відбувся у неділю, 28 червня на території Олицького замку та замкової площі. Атмосферними фотографіями заходу поділилася луцька чиновниця Катерина Мойсіюк

Як повідомляють організатори, фестиваль має на меті створити платформу для інтеркультурного діалогу, залучивши різні хронологічні та етнічні пласти української культури та сформувати діалог між минулим та сучасністю.

Для гостей фесту була музична, літературна програми, лекторій, театр, лицарські бої, туризм, ярмарок, художній пленер, екскурсії, презентація нового веломаршруту, квести, флешмоб «Коловорот життя» та парад епох.

Також у рамках фестивалю відбулася презентація буклету «Туристична Олика».

На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)На території Олицького замку вперше за багато років провели фестиваль (фото)

Нагадаємо, замок Радзивілів у Олиці із 50-х років минулого століття використовувався, як психлікарня. Нещодавно медзаклад "виселили" з його стін. Тепер місцева влада та представники управління культури області намагаються знову повернути у ці стіни історію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів