Поділитись:

У олицькому замку Радзивілів обвалюється стеля (фото)

Четвер, 27 травня 2021, 12:00
У олицькому замку Радзивілів обвалюється стеля (фото)

У замку Радзивілів, що в Олиці, почала обвалюватися стеля. 

Про це журналісти ІА "Конкурент" дізналися під час екскурсії будівлею замку, з якої на початку квітня відселили психіатричну лікарню. 

Наприкінці коридору другого поверху, праворуч від центральної будівлі замку обвалилася стеля. Аналогічний обвал трапився і у сусідній кімнаті на тому поверсі. Це приміщення психлікарня використовувала, як склад для старих меблів і вікон. 

Крізь дірки в стелі видно шифер, яким вкрито дах замку. У шифері також можна побачити дірки. 

У олицькому замку Радзивілів обвалюється стеля (фото)У олицькому замку Радзивілів обвалюється стеля (фото)У олицькому замку Радзивілів обвалюється стеля (фото)

Попри це, будівлю готують до відкриття туристичного сезону. 9 квітня із замку почали відселяти психіатричну лікарню, яка розміщувалася тут з 50-х років минулого століття. Станом на 26 травня у приміщенні залишилися лише деякі меблі, матраси та інвентар медустанови. 

Найближчим часом Олицька селищна громада запропонує концепцію розвитку Замку Радзивіллів та перелік заходів, які відбуватимуться на території пам’ятки влітку та восени, попередньо підготувавши елементарні умови для комфортного прийняття туристів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів