Поділитись:

У Ківерцях затримали 21-річного наркоторговця (фото)

П'ятниця, 25 червня 2021, 17:52

У Ківерцях затримали 21-річного наркоторговця, який торгував забороненими речовинами через телеграм-канали і просто «з рук».

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У п'ятницю, 25 червня, правоохоронці провели санкціонований обшук у помешканні ківерчанина, в ході якого знайшли і вилучили близько 15 г марихуани, фасувальні пакетики, пристрій для вживання наркотиків, електронні ваги, банківську картку, мобільний телефон та понад тисячу гривень. Вилучене направили на дослідження.

Слідство встановило, що 21-річний молодик створив два телеграм-канали та забезпечував їхнє функціонування. Ківерчанин виконував ролі адміністратора каналів, оператора й закладника. Він фасував наркотичні засоби, психотропні речовини та залишав закладки на території Ківерець, після чого відправляв клієнтам фото і координати. Отримані кошти переказував на власні банківські картки. Окрім цього, зловмисник здійснював торгівлю наркотиками і контактним шляхом – «з рук у руки».

Встановлено, що зловмисник щомісяця збував близько 30 доз заборонених речовин на суму близько 15 тисяч гривень.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Наразі слідчі за погодженням з процесуальними керівниками готують зловмиснику повідомлення про підозру у вчиненні інкримінованого злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів