Поділитись:

У Луцьку затримали озброєного наркоторговця (фото)

П'ятниця, 11 червня 2021, 16:57
У Луцьку затримали озброєного наркоторговця (фото)

Правоохоронці затримали 24-річного волинянина, який мав при собі наркотики, а в автівці тримав пістолет.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У п'ятницю, 11 червня, правоохоронці з управління боротьби з наркозлочинністю під час продажу психотропа Альфа PVP  затримали жителя Луцького району. При собі чоловік мав 30 грамів наркотиків. Заборонену речовину і мобільний телефон вилучили.

Правоохоронці обшукали мікроавтобус Volkswagen Transporter, на якому приїхав зловмисник, і знайшли ще 20 грамів Альфа PVP, 10 грамів амфетаміну, а також пістолет і два 9-мм набої до нього, електронні ваги, zip-пакети й гроші. Вилучені речовини направили на експертне дослідження. Вартість вилучених наркотичних речовин – близько 30 тисяч гривень.

Слідчі райуправління поліції затримали чоловіка в порядку статті 208 КПКУ.

Слідчі дії тривають. Затриманому мають повідомити про підозру за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 ККУ, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

У Луцьку затримали озброєного наркоторговця (фото)У Луцьку затримали озброєного наркоторговця (фото)У Луцьку затримали озброєного наркоторговця (фото)У Луцьку затримали озброєного наркоторговця (фото)У Луцьку затримали озброєного наркоторговця (фото)У Луцьку затримали озброєного наркоторговця (фото)У Луцьку затримали озброєного наркоторговця (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024