Поділитись:

У Луцьку встановили водяні завіси. Проте вимкнули (фото)

П'ятниця, 25 червня 2021, 15:31
У Луцьку встановили водяні завіси. Проте вимкнули (фото)

У Луцьку встановили водяні завіси, проте через зміну погоди тимчасово вимкнули.

Про це розповів начальник міського департаменту ЖКГ Микола Осіюк, – повідомляє Суспільне.

Дерев'яні конструкції запрацювали в Луцьку напередодні, 24 червня. Проте сьогодні, 25 червня, через прогнозовані дощ та зниження температури тимчасово припинили роботу окремих вуличних душів. 

У Луцьку встановили водяні завіси. Проте вимкнули (фото)

Всього у Луцьку встановлені три водяні завіси: на Театральному майдані, на площі Злуки та в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі України.

Зі слів Миколи Осіюка, коли у Луцьк повернеться спека, водяні завіси знову ввімкнуть. У разі погіршення погодних умов, оприскувачі знову вимикатимуть.

Вуличний душ на проспекті Волі цьогоріч вирішили не встановлювати у зв'язку з реконструкцією та ремонтними роботами.

Як розповів заступник директора КП "Парки та сквер" Олександр Михалусь, один дерев'яний оприскувач у парку, яким опікується підприємство, перед встановленням попередньо реставрували.

"Конструкція така, як була. Працівники її почистили та помалювали, прочистили форсунки. Також оновили саму систему подачі води", – каже посадовець.

Нагадаємо: вперше рамки-охолоджувачі на вулицях Луцька з’явилися у місті 2018. Тоді їх встановили 10 серпня. Орієнтовна вартість однієї рамки становить 2 341 гривня. Раніше лучани у соцмережах порівнювали ці зволожувачі із шибеницями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів