Поділитись:

Відкриті басейни: де і за скільки покупатися в Луцьку та неподалік

Субота, 19 червня 2021, 20:00

фото ілюстративне

У спекотні дні хочеться відпочити на воді, поніжитися під променями сонця, смакуючи прохолодними коктейлями, та на декілька годин забути про міський гамір. Одним із варіантів стане релакс у басейні просто неба. Зазвичай, повноцінно вони починають працювати у липні, коли температура більш стабільна.

Про те, де в Луцьку і неподалік можна відпочити з комфортом вже сьогодні, пише ІА ВолиньPost

Мaximus

 

Фітнес-клуб "Maximus" розташований на вулиці Електроапаратній, 4. Тут працює басейн під відкритим небом на 300 "квадратів". Довжина басейну – 20 метрів, ширина – 11. Ширина доріжки – 2,4 метра. Глибина – 1,5 метра. На території є комфортні лежаки, парасолі, роздягальні, душ, а також лаунж-зона. Басейн – із підігрівом, тож температура води тут комфортна за будь-якої погоди.

Можна приходити в басейн на один день або ж купувати абонемент. Разове відвідування вдень коштує 250 гривень у будні й 350 – у п'ятницю та вихідні. Дітям до 4 років вхід безплатний, від 4 до 10 років – 150 гривень (будні), 200 (п'ятниця та вихідні).

Басейн відкритий для відвідувачів у будні з 10:00 до 22:00, у п’ятницю, суботу та неділю – з 8:00 до 22:00. 

Gosti

 

Комплекс відпочинку розташований у селі Брище, що за 15 кілометрів від Луцька. Влітку тут працюють великий відкритий басейн і дитячий басейн. На території розміщені зручні шезлонги, парасолі, що захищають від сонця, а також комфортні шале. У межах пляжної зони є волейбольний майданчик.

Відпочинок для дорослих із понеділка до середи з врахуванням шезлонгу обійдеться у 300 гривень на день для однієї людини, шале – 800 гривень з компанії з 2-х дорослих (максимум) та двох дітей, четвер-п'ятниця – 350 гривень за шезлонг, шале – 1000 гривень з компанії, вихідні – 400 гривень із шезлонгом для людини, 1200 гривень – із шале для компанії. Для дітей до 5 років – вхід безплатний. Від 5 років – 100 гривень без оренди шезлонгу.

Працює басейн залежно від погодних умов з 10:00 до 20:00. 

Zagorod

 

Готельно-ресторанний комплекс знаходиться у Гірці Полонці, що за 10 кілометрів від Луцька. Тут облаштували окремий пляжний клуб, де розміщені шезлонги, гамаки, столики з парасолями під якими можна сховатися від спеки.

На території є два круглих басейни – менший діаметром 9 м зі змінною глибиною від 1,5 м до 1,8 м, підсвіткою, центральним повітряним гейзером, боковими напірними гідромасажними форсунками, та великий діаметром 15 м, сталою глибиною 1,5 м з підсвіткою, водоспадом та фонтаном в центрі. Станом на 8 червня працював лише більший басейн.

У будні відпочинок для дорослого обійдеться у 200 гривень, у вихідні та свята – 270 гривень; для дітей від 5 до 12 років у будні – 100 гривень, на свята – 150 гривень.

Працює басейн із 11:00 до 20:00.

Ротонда

Одне з улюблених місць лучан для відпочинку із басейном – "Ротонда". Заклад планують відкрити наприкінці червня – на початку липня.

У закладі повідомили, що остаточну дату ще не визначили, але то буде після 26 червня.

Приємною несподіванкою для лучан буде те, що ціни у "Ротонді" лишаються такими ж, як і торік. 

Нагадаємо: оновлену "Ротонду" відкрили у липні 2017 року. Тут є велика зона для засмаги з лежаками, парасолями та кріслами, велика зона кафе зі зручними столами та шатрами. Крім того, спеціальні інженерні рішення дозволяють використовувати об'єкт і як концертний майданчик. В басейні є підігрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів