Поділитись:

У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)

Четвер, 17 червня 2021, 12:15
У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)

У Луцьку завершився щорічний Чемпіонат Служби безпеки України з поліатлону.

Про це повідомили у пресслужбі УСБУ Волинської області.

У триденних змаганнях  взяли участь 104 спортсмени від 26 збірних з майже всіх регіонів України. Поліатлон складається з чотирьох дисциплін: 

  • стрільба з пневматичного пістолета;
  • плавання;
  • біг на короткі дистанції; 
  • біг на середні дистанції.

Призові місця спортсмени виборювали у загальнокомандному та особистому заліках. За результатами напруженої боротьби золото турніру здобула команда Центрального Управління СБУ, срібло – спортсмени з Рівненського Управління Служби, третьою стала команда Національної Академії СБУ.

Призерам та учасникам Чемпіонату були вручені кубки, медалі та пам’ятні призи.

У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)У Луцьку відбувся Чемпіонат СБУ з поліатлону (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів