Поділитись:

У Луцьку спортсмени з семи областей змагалися у спортивному орієнтуванні

Понеділок, 07 червня 2021, 22:30
У Луцьку спортсмени з семи областей змагалися у спортивному орієнтуванні

фото - Луцька федерація спортивного орієнтування

У Луцьку відбулися змагання зі спортивного орієнтування – відкрита першість міста Луцька "Луцьк Сіті Рейс".

До Луцька завітали спортсмени з різних спортивних клубів із Житомирської, Рівненської, Львівської, Івано-Франківської, Київської, Чернівецької та Волинської областей, – повідомили в департаменті молоді та спорту міськради. Про це повідомили у департаменті молоді та спорту міськради.

До Луцька завітали спортсмени з різних клубів України: КСО «Коростишів» (Житомирська обл.), ОКСО «Равлики» (смт. Оржів Рівненської обл.), КСО «LeO-Team» (м. Львів), КСО «Азимут» (м. Калуш Івано-Франківської обл.), КСО «Kislorod+» (м. Київ), КСО «Bukovyna Orienteering» (Чернівецька обл.), а також орієнтувальники з різних ОТГ Волинської обл.

Змагання у такому форматі у Луцьку відбулися вперше.

Регламентом даного івенту було передбачено 2 змагальних дні, перший: змагання в заданому напрямку з роздільним стартом, а другий: Персьют – переслідування лідера з відставанням часу, що був програний в 1-ий день.

Дистанції були сплановані в різних частинах Луцька, в суботу: мікрорайон 33-ийквартал, "Літак" (житловий масив між проспектами Молоді, Відродження та Соборності). В неділю: центральна частина Луцька в районі фонтанів (між проспектом Волі та вулицею Глушець).

Свою швидкість та вміння орієнтуватися в місті демонстрували майже 200 учасників віком від 5 до 68 років. Переможці і призери в найменших групах отримали медалі, грамоти та солодкі подарунки, а юнацькі та старші групи ще й заохочувальні призи.

У Луцьку спортсмени з семи областей змагалися у спортивному орієнтуванніУ Луцьку спортсмени з семи областей змагалися у спортивному орієнтуванніУ Луцьку спортсмени з семи областей змагалися у спортивному орієнтуванніУ Луцьку спортсмени з семи областей змагалися у спортивному орієнтуванніУ Луцьку спортсмени з семи областей змагалися у спортивному орієнтуванні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024