Поділитись:

Україна войовничо програє перший матч Євро-2020

Понеділок, 14 червня 2021, 00:17
Україна войовничо програє перший матч Євро-2020

Стартовий двобій "синьо-жовтих" на Євро-2020 приймав Амстердам, стадіон Йохан Кройф Арена. Матч стартував о 22:00. Це третя дуель нашої збірної проти "помаранчевих" і перша офіційна, в рамках футбольного чемпіонату Євро-2020.

Нідерландці змогли відкрити рахунок на старті другої половини матчу, коли Миколенко провалився на своєму фланзі, пішов простріл, який перервав Бущан, але до штрафної зони ввірвався Джорджініо Війналдум і спрямував м'яч у дев'ятку.

На 59-й хвилині нідерландці збільшили власну перевагу до двох голів. Ваут Вегхорст добре зорієнтувався після невдалого прийому Миколенка та пробив у ворота нашої збірної з кількох метрів.

На 75-й хвилині Андрій Ярмоленко обігрався із Яремчуком поблизу штрафного майданчика й чудовим ударом у фірмовому стилі поклав м'яч у дев'ятку воріт збірної Нідерландів.

Ще за чотири хвилини Україні вдалось зрівняти рахунок, коли після подачі Маліновського зі штрафного удару, Роман Яремчук головою ефектно пробив прямісінько в кут воріт.

На 85-й хвилині матчу збірна Нідерландів знову вирвала переможну ініціативу. Після зрячої подачі Натана Аке з лівого флангу, Дензел Дюмфріс виграв другий поверх у Зінченка та спрямував м'яч у сітку.

Таким чином, Україна по-бойовому програє першу гру, в цьому змаганні, та опускається на 3 сходинку в своїй групі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів