Поділитись:

На Луцькому замку почепили банер на знак підтримки збірної України з футболу (фото)

Неділя, 13 червня 2021, 12:30

На території Луцького замку почепили синьо-жовтий банер із символікою Української асоціації футболу. Таким чином Волинська обласна державна адміністрація висловила підтримку Національній збірній України з футболу. 

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив заступник директора Адміністрації державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку Віктор Баюк. Відповідний допис він оприлюднив у неділю, 13 червня. 

"Виявляючи свою підтримку збірній заступник Голови Волинської обласної державної адміністрації Анатолій Костик, заступник начальника управління культури, з питань релігій та національностей Волинської обласної державної адміністрації Віталій Стрільчук та заступник директора Адміністрації державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку Віктор Баюк засвідчили свою відданість національним символам, які відображені на формі Національної збірної України з футболу.

За пропозицією Адміністрації державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку, підтримки Волинської обласної державної адміністрації та Управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації банер із символікою Української асоціації футболу розміщено у Луцькому замку на весь час проведення чемпіонату Європи з футболу Євро 2020" – ідеться в дописі.

Нагадаємо, у неділю, 13 червня відбудеться матч збірної України та збірної Нідерландів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів