Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 11 червня

П'ятниця, 11 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 11 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 11 червня, найбільше читав про:

Про аномальний град

У Ковельському районі розігралася нетипова для червня негода – дуже сильна злива й аномально великий град.

У коментарі зазначили, що град завбільшки з горошину випав у селі Любохини Старовижівської громади.

Про прикордонника-хабарника

Слідчі ДБР встановили, що начальник одного з підрозділів Луцького прикордонного загону розробив схему отримання хабарів за допомогу з митним оформленням автомобілів у режимі тимчасового ввезення без відповідних підстав та документів. За кожне «оформлене» авто він брав 600 доларів США.

Правоохоронці перевіряють інформацію щодо причетності до схеми інших посадовців. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 11 червня

Про ексдепутата-консула Литви

У Луцьку на вулиці Словацького, 12, урочисто відкрили Почесне консульство Литовської республіки. До заходу долучилися народні депутати Ігор ГузьСтепан ІвахівІрина Констанкевич, керівники міста та області, а також генеральний консул Республіки Польща у Луцьку Славомір Місяк, генеральний консул Чеської Республіки у Львові Павел Пешек.

Почесним консулом Литовської Республіки у Луцьку став екснардеп та бізнесмен Сергій Мартиняк

«Я надіюся, що це консульство буде поглиблювати співпрацю між Україною та Литвою, між Волинню та Литвою. Я докладу зусиль, щоб ці відносили були ще сильнішими і продуктивнішими», – запевнив новопризначений консул.

Про надзвичайності тижня

Надзвичайні ситуації, злочини та події, що не залишили без уваги жодного волинянина. Інформацію про ці історії журналісти ІА «Конкурент» зібрали в одному відео.      

Цього тижня – про вітчима, що по-звірячому побив свого пасинка, священника, який переробляв та збував зброю, панотця, який переодягався в жіночий одяг та інше.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів