Поділитись:

Лучани зустрічають на вулицях міста Бориса Гребенщикова (фото)

Четвер, 10 червня 2021, 17:27
Лучани зустрічають на вулицях міста Бориса Гребенщикова (фото)

Лучани зустрічають на вулицях міста відомого російського музиканта Бориса Гребенщикова

Своє фото з музикантом запостила у соцмережах луцька фотографиня Варвара Шевчук. Світлиною вона поділилася у своєму інстаграмі у середу, 9 червня. 

"Руки трусяться. Тепер можу розповісти. Ми вечеряли в СуліГулі у нашому звичайному Луцьку, і раптом зайшов він. Диво ж! Вперше відчула, як це, коли підкошуються ноги. А потім @vetra79 дозволив мені підійти до нього, побажати "гарного вечора і до зустрічі на завтрішньому концерті! Я до вас двічі у Львів їздила!" і ще багато чого набурмотіла. А він так спокійно: "Справді? Дякую. Добре. До зустрічі", – емоційно поділилася враженнями від зустрічі з кумиром фотографиня.

Лучани зустрічають на вулицях міста Бориса Гребенщикова (фото)

Пізніше, вже 10 червня, музиканта помітили у приміщенні кіностудії "Волинь", яку незабаром збираються закрити. Там БГ записував черговий випуск своєї програми "Аеростат". Він залишив автографи на гітарах своїх луцьких фанатів, а потім пройшовся і оглянув луцьку кіностудію. Відповідним відео поділився канал Streaming Lutsk / Луцьк в етері

Концерт Бориса Гребенщикова відбудеться вже сьогодні, 10 червня о 19:00 у приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. Ціна квитків – від 590 до 1490 гривень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів