Поділитись:

«Людина, яка вічно танцює»: про співака з Луцька зняли фільм (відео)

Четвер, 27 травня 2021, 16:45
«Людина, яка вічно танцює»: про співака з Луцька зняли фільм (відео)

Третього червня на широкі екрани України вийде документальна стрічка про співака родом із Луцька "Людина, яка вічно танцює".

Про це повідомляє ТСН.

Картина розповідає про життєвий і творчий шлях мультиартиста Дмитра Монатіка. У фільмі проявлений шлях становлення особистості MONATIK від періоду юності, яка минала в Луцьк, до наймасштабнішого і знакового шоу MONATIK "LOVE IT ритм" на НСК "Олімпійський".

"Це історія, яку шалено хочеться розповісти! Повірити не міг, що це може статися зі мною, але це сталося. Чому? Як? Можливо, в цьому фільмі знайдуться відповіді... Шлях від першої ноти до "Олімпійського". Я бачив достатньо багато документального кіно, яке піднімає з місця і змушує рухатися вперед. Щиро сподіваюся, що глядача, який не оминув увагою роботу "Людина, яка вічно танцює", воно промотивує саме на ці почуття, адже для такої емоції він і створювався. Якщо опускаються руки, улюблена справа продовжує чинити опір, на душі стає порожньо або ж, якщо все добре і щастя переповнює, а мрії постійно турбують своєю важливістю до виконання... Ця робота для вас", – прокоментував Дмитро Монатік.

Робота над фільмом тривала понад три роки. Режисер картини Артем Григорян був архіваріусом команди артиста 7 років гастролей, подорожей і фіксував знакові концерти і події з життя команди по всьому світові. Це кіно про мотивацію. Його найважливіша місія - показати людям, як не опускати руки, коли часто в своєму житті чуєш "ні" і стати найуспішнішим і найтитулованішим артистом сучасної попіндустрії.

Кадри роботи перемежовуються з особистою хронікою MONATIK, де Дмитро показаний не лише як неймовірний трудоголік, а ще й розкривається для глядача, як видатна глибока особистість, що зуміла об'єднати навколо себе мрійників і творців. Вперше на великому екрані перед глядачем постануть мама, бабуся, друзі дитинства, дружина і діти Дмитра. У фільмі з'являються такі знаменитості, як Костянтин Меладзе, Серьога, Потап, Надя Дорофєєва, Юрій Бардаш, Віталій Дроздов і багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів