Поділитись:

Має проблеми з психікою і не править: розповіли про затриманого на Волині священника в жіночому одязі

Понеділок, 07 червня 2021, 16:18
Має проблеми з психікою і не править: розповіли про затриманого на Волині священника в жіночому одязі

Священник УПЦ "МП", якого затримали у жіночому одязі поблизу Рожища, має проблеми з психікою і зараз ніде не править.

Про це сказав прессекретар Волинської єпархії УПЦ "МП" Віктор Аніпко в коментарі ZAXID.NET.

Чоловіка, вбраного у жіночий одяг, виявили правоохоронці. Вони з'ясували, що він – священник одного з храмів УПЦ "МП" у Копачівській громаді. На чоловікові були лосини, жіноча кофта та балетки. Також він одягнув одноразові рукавиці. На відео чути, як працівники поліції розпитують чоловіка, хто він такий і що робить у жіночому одязі, але на більшість питань чоловік відповідав, що це "конфіденційна інформація".

У пресслужбі Нацполіції Волині підтвердили, що такий інцидент справді був. Священника відпустили після встановлення особи.

"Чоловіка доправили до відділку поліції, оскільки він здався підозрілим. Там його особу встановили. Втім, через відсутність складу правопорушення чоловіка відпустили", – розповіла речниця волинської поліції Ольга Бузулук.

Вона також уточнила, що сам інцидент стався ще у четвер, 3 червня.

Прессекретар Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Аніпко заявив, що затриманий чоловік має проблеми з психікою і через це його вже давно відсторонили від служб в церкві. Зараз, зі слів Аніпка, чоловік вважається позаштатним священником. Втім, речник Волинської єпархії УПЦ МП відмовився називати точну дату відсторонення і місце, де чоловік мав свою парафію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів