Поділитись:

«На мій бізнес тиснуть через позицію «Свідомих», – Андрій Покровський (відео)

Понеділок, 07 червня 2021, 16:24
«На мій бізнес тиснуть через позицію «Свідомих», – Андрій Покровський (відео)

Днями ІА «Волинські новини» опублікувало матеріал, у якому стверджує, що луцький бізнесмен і лідер Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський нібито, оминаючи законну процедуру, змінив призначення своєї земельної ділянки із будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури на багатоквартирну житлову забудову.

«На мій бізнес тиснуть через позицію «Свідомих», – Андрій Покровський (відео)

Однак, у згаданому матеріалі немає позиції Покровського. Тому ІА «Конкурент» попросило його прокоментувати ситуацію.

«Я давно веду бізнес у Луцьку. Але такі замовні матеріали проти мене з'являються далеко не вперше. На мій бізнес вчергове тиснуть через активну позицію фракції Громадянського Руху «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді. Це роблять, оскільки моя команда діє незалежно, назаангажовано та відкрито. Це помітно по тому, що на останніх сесіях «СВІДОМІ» не підтримали низку неоднозначних рішень. Думаю, саме цим і викликали цей замовний матеріал», – розповів Покровський.

На питання, чому вважає матеріал «Волинських новин» замовним, лідер «СВІДОМИХ» навів декілька аргументів.

«По-перше, у ньому є відверто неправдива та маніпулятивна інформація та некоректно наведені факти. У статті стверджується, що призначення земельної ділянки я змінив після купівлі та без відома громади. Однак, уже на момент купівлі цієї землі проектом детального планування передбачалося зведення багатоквартирного житлового будинку із комерційними приміщеннями. Тобто місто визначило що дана земельна ділянка призначена для багатоквартирного будівництва ще до того, як я купив ділянку. І проект цей був затверджений рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради ще у 2017 році. Нагадаю, що виконком складається якраз із представників громади», – розповів бізнесмен.

«На мій бізнес тиснуть через позицію «Свідомих», – Андрій Покровський (відео)

І додав, що дані щодо наявності розробленої містобудівної документації є у вільному доступі на Геопорталі Луцької міської територіальної громади. Тож журналісти могли легко перевірити інформацію, а не вказувати неправдиві факти.

Другим аргументом щодо замовності матеріалу політик називає однобоку подачу інформації.

«Я є публічною особою, журналісти можуть легко взяти у мене коментар, але «Волинські новини» цього не зробили. Мабуть, тому що просто хотіли облити мене брудом.

По-третє, ІА «Волинські новини» за гроші рекламують цей матеріал у соцмережах. Це ще одне свідчення, що стаття замовна, бо чого б її так активно просувати?» – зауважив Покровський.

«На мій бізнес тиснуть через позицію «Свідомих», – Андрій Покровський (відео)

Політик вважає, що його почали поливати брудом після активних закликів «СВІДОМИХ» до влади Луцька, аби та затвердила генеральний план міста. Каже, напевно, хтось у місті хоче продовжити мораторій на будівництво та заморозити роботу чесних забудовників. Тоді як затвердження генплану сприятиме розвитку громади, збільшенню робочих місць та примноженню луцького бюджету.

«Сподіваюся, що Луцька міська рада зробить логічний крок та врешті затвердить генеральний план», – резюмував Покровський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 грудня 2021
21 жовтня 2021
17:20
18 жовтня 2021
13 вересня 2021
07 вересня 2021
18:00
03 вересня 2021
23 серпня 2021
09 травня 2021
10:02
02 травня 2021
09:00
26 березня 2021
12:00