Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 06 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про 700 000 $ в багажнику

Високопосадовця волинської митниці затримали, коли він перевозив понад 700 тисяч доларів готівкою у багажнику автомобіля з Ягодина в Київ. Схема організована співробітниками керівної ланки Волинської митниці, вважають в ДБР.

Відомо, що затриманий – «головний касир» Волинської митниці Михайло Бурдейний. Більшу цінність, ніж гроші, має записна книжка з «дуже відомими прізвищами», яким затриманий передавав гроші – натякають, що серед них є «мрійник», який хотів очолити митницю або стати заступником міністра фінансів.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про порушника, якого «здали» патрульним

До управління патрульної поліції у Волинській області від небайдужих громадян надійшов відеозапис, на якому зафіксовано, як водій Renault Sandero на вулиці Конякіна не зменшив швидкість перед «зеброю» і пронісся перед носом дітей, які переходили дорогу

Патрульні відшукали 52-річного водія «рено», склали на нього адмінматеріал та призначили штраф у розмірі 340 гривень.

Про чоловіка, який спалив себе в авто

У чоловіка, який спалив себе в автомобілі поблизу Жидичина, взимку згоріла хата. Тоді Мирославу Дацюку збирала допомогу вся Волинь. Поки ж помешкання відновлювали, чоловіка прихистили сусіди. 

Мирослав жив сам. Раніше чоловік жив в Білорусі, але останні шість років доглядав за батьківської оселею. Тримав господарство, розводив собак. Односельці кажуть, що чоловік почав зловживати алкоголем після того, як згоріла хата. Частенько стали заходити друзі по чарці.Тутешня староста характеризує загиблого як порядного і працьовитого. Тому, каже, здивувалася, коли кілька тижнів тому про нього розпитувала поліція.

Про різанину в Луцьку

У Луцьку на вулиці Федорова підліток наніс ножове поранення 21-річному хлопцеві. Інцидент трапився у п'ятницю близько 19 години. Про це у коментарі ІА «Конкурент» повідомила інспекторка Нацполіції області Марина Балдич.

«Розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисника, який наніс ножове поранення 21-річному хлопцю, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому – 15 років. Вирішується питання про оголошення підлітку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває», – зазначили в поліції.

Потерпілий зараз знаходиться у лікарні. Як стало відомо, компанія підлітків на орендованій квартирі влаштувала гуляння. Пізніше у дворі біля під’їзду зав’язався конфлікт, внаслідок якого одному з учасників встромили ножа у спину.

Інші важливі та цікаві новини тижня:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів