Поділитись:

Ті самі люди: у Луцьку затримали лікаря-сутенера. Вдруге (фото, відео)

Понеділок, 31 травня 2021, 14:17
Ті самі люди: у Луцьку затримали лікаря-сутенера. Вдруге (фото, відео)

У Луцьку затримали лікаря, який підзаробляв сутенерством. Чоловік був засуджений за вчинення подібних злочинів і перебував на іспитовому терміні.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

53-річний лучанин, працівник однієї з лікарень, пропонував потенційним клієнтам жінок для надання сексуальних послуг. ІА «Конкурент» стало відомо, що йдеться про лікаря-гінеколога Василя Стефанюка.

Нагадаємо: лікар «Луцького клінічного пологового будинку» займався сутенерством та шукав повіям клієнтів на вулиці Рівненській. Також чоловік, окрім сутенерства, займався продажем амфетаміну. Головний лікар пологового Михайло Токарчук запевнив, що лікаря звільнили з медзакладу. У вересні 2020 року фігурант був засуджений до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки. До уваги взяли те, що обвинувачений переніс низку операцій та хворіє на важку форму цукрового діабету.

У понеділок, 31 травня, стало відомо, що оперативники міграційної поліції спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції знову зловили лікаря на сутенерстві.

Як повідомили правоохоронці, сексуальні послуги коштували від 800 до 1 500 гривень, в залежності від віку жінок. Окрім того, чоловік домовлявся про місця зустрічей та бронював готелі й сауни.  З кожного клієнта лучанин отримував свою частину грошової винагороди – від  300 до 500 грн.

У  рамках реалізації матеріалів кримінального провадження поліцейські провели два санкціоновані обшуки за місцем проживання фігуранта.

Зловмисника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання, згодом йому оголосили підозру за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України, а сьогодні суд обрав запобіжний захід – домашній арешт.

Ті самі люди: у Луцьку затримали лікаря-сутенера. Вдруге (фото, відео)Ті самі люди: у Луцьку затримали лікаря-сутенера. Вдруге (фото, відео)Ті самі люди: у Луцьку затримали лікаря-сутенера. Вдруге (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів