Поділитись:

Дачники просять додаткові маршрути до садівничих товариств поблизу Луцька (відео)

П'ятниця, 04 червня 2021, 15:37
Дачники просять додаткові маршрути до садівничих товариств поблизу Луцька (відео)

Представники садівничих товариств "Гаразджа", "Світоч" та "Воротнів" прийшли до облдержадміністрації з проханням організувати додатковий маршрут, якій перевозив би садівників з Луцька до дачних масивів, – розповіла Суспільному голова садівничого товариства Ольга Рогак.

Представники садівничих товариств вп’яте звернулись до управління транспорту облдержадміністрації.

Нині маршрутом Луцьк-Воротнів їздить один автобус, за день він встигає зробити вісім оборотних рейсів, на транзитних зупинках пасажирів не бере, через карантинні обмеження, – каже Ольга Рогак. Один автобус перевозить дачників з чотирьох масивів та жителів села Гаразджа.

Ярослава Мельник на дачу їздить чотири рази на тиждень.

Дачники просять додаткові маршрути до садівничих товариств поблизу Луцька (відео)

Під час візиту в облдержадміністрацію дачникам вдалося поспілкуватися з в.о. начальниці обласного управління транспорту Наталії Пивовар.

В управлінні транспорту, людям порадили укладати договори напряму з перевізником. Перемовини між садівничим товариством та фізичною особою підприємцем-перевізником щодо додаткових маршрутів до Гаразджі та Воротнева уже розпочалися.

 

У квітні дачники скаржились на те, що за маршрутом Луцьк-Воротнів курсує один автобус.. Зі слів виконувачки обов’язків начальника управління транспорту облдержадміністрації Наталії Пивовар, перевізники не зголошувалися брати участь у тендері, бо маршрут вигідний лише у весняно-літній період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів