Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 3 червня

Четвер, 03 червня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 3 червня, найбільше читав про:

Про те, що митрополит став журналістом

Сьогодні митрополиту Луцькому і Волинському Михаїлу вручили посвідчення журналіста. Урочисте зарахування священнослужителя до лав Національної спілки журналістів України відбулося під час молитви за журналістів у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Про чоловіка, який спалив себе в авто

У чоловіка, який спалив себе в автомобілі поблизу Жидичина, взимку згоріла хата. Тоді Мирославу Дацюку збирала допомогу вся Волинь. Поки ж помешкання відновлювали, чоловіка прихистили сусіди. 

Мирослав жив сам. Раніше чоловік жив в Білорусі, але останні шість років доглядав за батьківської оселею. Тримав господарство, розводив собак.  Односельці кажуть, що чоловік почав зловживати алкоголем після того, як згоріла хата. Частенько стали заходити друзі по чарці.Тутешня староста характеризує загиблого як порядного і працьовитого. Тому, каже, здивувалася, коли кілька тижнів тому про нього розпитувала поліція.

Про здорожчання проїзду у приміських автобусах

На перевезення в приміських маршрутах Луцької територіальної громади підвищили тарифи. Йдеться про ті договори, які укладала Волинська обласна державна адміністрація. Про це розповів директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль.

«Маршрути, які були колись міжміськими, у зв’язку з приєднанням прилеглих територій до міста, зараз стали міськими. Тож організатором перевезень має виступати виконавчий комітет Луцької міської ради», – заявив, зокрема, він. 

Про луцький автобазар

Оптимальний автомобіль для міста і мандрів – який він? Виявляється, європейці давно з цим визначилися. Транспорт має бути маневровим, компактним, з хорошою  оглядовістю. А ще – мати помірний паливний апетит. Мова йде про хетчбеки. 

Що про це знають у Луцьку, і які марки найбільш ходові, журналісти ІА «Конкурент» з'ясовували на луцькому авторинку. 

Інші важливі й цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів