Поділитись:

Висушував коноплі й надсилав поштою: волинянин піде під суд

Четвер, 03 червня 2021, 16:16
Висушував коноплі й надсилав поштою: волинянин піде під суд

Волинянин постане перед судом за незаконні оборудки з наркотичними засобами.

Камінь-Каширська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про незаконне придбання, виготовлення, зберігання задля власного вживання та з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу (ч.1 ст. 309, ч.2 ст. 307 КК України), вчинені жителем села Видричі Камінь-Каширського району, – повідомили в пресслужбі прокуратури Волині. 

Слідство встановило, що чоловік виготовляв наркотичні засоби, висушуючи рослини конопель, зберігав сировину вдома задля власного вживання, а також надсилав її охочим через поштового оператора. Під час обшуку в його оселі 1 березня 2021 року працівники поліції виявили й вилучили канабіс. Цей же наркотичний засіб був і в готовій до надсилання клієнту посилці, яку теж вилучили.

Подальшу долю волинянина вирішуватиме суд.

Довідково:

санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів