Поділитись:

Вогонь сягнув стелі: на Волині палав приватний будинок

Середа, 02 червня 2021, 11:50
Вогонь сягнув стелі: на Волині палав приватний будинок

фото ілюстративне 

У селі Губин Володимир-Волинського району загорівся приватний житловий будинок внаслідок замикання електромережі.

Про ситуацію повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

1 червня працівники пожежно-рятувальних підрозділів ліквідували 6 пожеж, що трапилися у житловому секторі Волинської області.

О 12:06 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в селі Губин Затурцівської сільської громади. О 12:20 за викликом прибули рятувальники та працівники місцевої пожежної команди села Війниця.

З’ясувалося, що вогонь виник у коридорі й сягнув стелі. Горіння локалізували о 12:25, о 12:30 – ліквідували. За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання  електромережі.

Цього ж дня у селі Дідовичі Ківерцівської міської громади горіла дерев’яна господарська будівля. Імовірно, до пожежі призвела необережність під час куріння  власника.

Ще одна пожежа в цегляній господарській будівлі трапилася у селі Бужанка Поромівської сільської громади. Причина пожежі встановлюється.

А на Ковельщині у селі Вербка рятувальники приборкали пожежу в господарській будівлі зі шлакоблоків. За попередніми даними, лихо трапилося через необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів