Поділитись:

Влучила блискавка: на Волині горіла господарська споруда

Середа, 26 травня 2021, 09:10
Влучила блискавка: на Волині горіла господарська споруда

За 25 травня підрозділи Головного управління ДСНС України у Волинській області здійснили 50 виїздів для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їхніх наслідків.

Зокрема, о 22:12 надійшло повідомлення про пожежу в господарській споруді у селі Буцин Дубівської сільської громади. О 22:27 до місця виклику прибули рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної охорони села Облапи. О 22:38 горіння локалізували, о 00:10 – ліквідували. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок влучання розряду блискавки, – повідомили в пресцентрі рятувальників. 

Окрім того, о 23:10 рятувальники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля та працівники місцевої пожежної охорони села Головне ліквідували пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Крушинець Головненської територіальної громади. За попередніми даними, пожежа трапилася через недоліки конструкції димаря.

А в 00:09 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Хмельницьке Мар’янівської територіальної громади – горів дерев’яний житловий будинок. Пожежу ліквідували силами рятувальників 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохова, 22-го Державного пожежно-рятувального поста м. Берестечка ГУ ДСНС області та працівники місцевої пожежної охорони смт Мар’янівка. Причина пожежі встановлюється. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів