Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 1 червня

Вівторок, 01 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 1 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у перший день літа – вівторок, 1 червня – найбільше читав про:

Про порушника, якого «здали» патрульним

До управління патрульної поліції у Волинській області від небайдужих громадян надійшов відеозапис, на якому зафіксовано, як водій Renault Sandero на вулиці Конякіна не зменшив швидкість перед «зеброю» і пронісся перед носом дітей, які переходили дорогу

Сьогодні у Луцьку патрульні відшукали 52-річного водія «рено», склали на нього адмінматеріал та призначили штраф у розмірі 340 гривень.

Про 300-річний дуб у Луцьку

У Луцьку громадські активісти Павло Романюк і Михайло Верпучинський знайшли дерево, яке претендує на звання найстарішого. Йдеться про вишневий дуб, що на вулиці Шевченка. Окружність його стовбура – 3,8 м, орієнтовний вік – 299 років. Похибка розрахунку становить 10 %.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 1 червня

Про гроші з землі

Активістка Юлія Хвалько разом з іншими мешканцями села Заброди, що поблизу Ківерець, вже рік веде активну боротьбу з підприємцем Сергієм Шкарлатюком, який, за її словами, незаконно та систематично видобуває на території села пісок.  Юлія стверджує, це вже не перша ділянка, яку обмилував підприємець. Раніше його нелегальну діяльність помічали у сусідньому Муравищі. 

Сам же підприємець всі звинувачення спростовує. Запевняє, що ділянка приватизована, тож він копає тут пісок законно. Ну і, звісно, не на продаж. 

Що кажуть про цей конфлікт староста, голова тергромади та екологи, дізнавалися журналісти ІА «Конкурент».

Інші важливі та цікаві новини

 

Надрукувати
мітки:
коментарів