Поділитись:

Як проспект Волі об’їжджають тролейбуси й маршрутки

Вівторок, 01 червня 2021, 14:00
Як проспект Волі об’їжджають тролейбуси й маршрутки

У Луцьку на проспекті Волі розпочався капітальний ремонт проїжджої частини. З 31 травня запровадили односторонній рух в напрямку Київського майдану.

Зі слів виконроба "Луцькавтодор-Сервісу" Віталія Кізея, упродовж червня на центральному проспекті Луцька робитимуть нове дорожнє покриття. У 2021 році вкладатимуть лише нижній шар асфальту, після чого повністю відкриють рух для транспорту, зазначив працівник дорожнього підприємства, – повідомляє Суспільне. 

Нині дорожники знімають верхній шар асфальту, а напередодні зробили 300 метрів зливової каналізації.

Згідно з проєктом реконструкції проспекту Волі, на тротуарах передбачена бруківка, впродовж усієї вулиці облаштують стоянки на 180 авто, дорогу місцями розширять, а також висадять нові дерева.

Загальна товщина нового дорожнього покриття буде 70 сантиметрів, каже виконроб Віталій Кізей. До кінця червня нижній шар асфальту встелять на частині дороги від вулиці Шопена до вулиці Вавілова, після чого відкриють рух і перейдуть до іншої сторони дороги.

Рух громадського та приватного транспорту від вулиці Вавілова до центрального універмагу міста заборонений. Тролейбуси та автобуси їдуть вулицею Глушець.

До завершення ремонту проїжджої частини громадський транспорт курсуватиме винятково вулицею Глушець, повідомив начальник міського управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

Зі слів посадовця, тролейбуси № 1, 2, 3, 5, 15, 15А в одному напрямку їздитимуть проспектом Волі, а в іншому – за маршрутом Паркова – Глушець – Метельницького. Автобуси № 1, 2, 10, 11, 12 та приміській № 251 їздитимуть вулицею Глушець.

Замовником робіт з реконструкції проспекту Волі є департамент житлово-комунального господарства Луцька. Роботи на проспекті триватимуть протягом двох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів