Поділитись:

Біля перинатального центру в Луцьку висадили «Коло дружби» (фото)

Вівторок, 01 червня 2021, 17:10
Біля перинатального центру в Луцьку висадили «Коло дружби» (фото)

Біля перинатального центру в Луцьку висадили «Коло дружби».

Участь в акції взяли голови чотирьох обласних рад: Волинської, Львівської, Чернігівської та Херсонської, – повідомили в пресслужбі Волинської обласної ради. 

«Коло дружби» висадили біля перинатального центру всі охочі, які прибули на конференцію «Обмін досвідом у сфері впровадження системи перинатальної допомоги на обласних рівнях», організовану на базі КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства».

Як розповіла директорка перинатального центру Ірина Горавська, в закладі існує добра традиція: батьки, діти яких народилися в цьому закладі, можуть висадити дерево поблизу закладу.

«Ми започаткували «Сквер майбутнього» – наші батьки або ті, хто відвідали наш центр, за бажанням можуть посадити на честь народження своєї дитини дерево. На цьому дереві ми вішаємо табличку, аби усі знали від кого це деревце, –- розповіла Ірина Горавська. – В честь такої надзвичайної події, коли ми в стінах нашого закладу приймаємо гостей з усієї України, хочемо посадити дерева, які створять в майбутньому «Коло дружби» на нашій алеї».

Так, на Алеї майбутнього біля медичного закладу з’явилися дерева, які посадили голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко, голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак та очільник депутатського корпусу Волині Григорій Недопад. До процесу створення такого скверу долучилися також й інші. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів