Поділитись:

У Луцькому районі п'яний мотоцикліст закинув патрульним гроші в авто (фото)

Понеділок, 31 травня 2021, 16:15
У Луцькому районі п'яний мотоцикліст закинув патрульним гроші в авто (фото)

На території Горохівської громади п'яний мотоцикліст підкинув поліцейським в автівку гроші, аби «відмазатися» від штрафу.

Про це повідомили на сторінці Луцького районного управління поліції у фейсбуці.

У суботу, 29 травня, близько 22:00, під час патрулювання на території Горохівської громади Луцького району, інспектори патрульної поліції зупинили мотоцикл Forte, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Під час спілкування із 48-річним керманичем правоохоронці виявили в нього ознаки сп’яніння. Пройти огляд на вміст алкоголю в крові водій відмовився.

Аби уникнути відповідальності, водій запропонував патрульним хабаря і поклав до службового автомобіля 2 400 гривень. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак водій гроші відмовився забрати.

На місце події  викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для з’ясування усіх обставин. Правоохоронці провели огляд місця події та вилучили грошові кошти, опитали зловмисника.

На водія-порушника склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, а за фактом пропозиції хабаря слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Поліцейські наголосили: «Ніколи не пропонуйте, не давайте хабарів, якщо хочете жити у цивілізованій, справедливій, демократичній державі!  Жити чесно – це просто!».

У Луцькому районі п'яний мотоцикліст закинув патрульним гроші в авто (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів