Поділитись:

У Луцьку п'яний водій поклав в авто патрульних 1000 гривень та 180 євро (фото)

Понеділок, 31 травня 2021, 10:51
У Луцьку п'яний водій поклав в авто патрульних 1000 гривень та 180 євро (фото)

В ніч на 31 травня луцькі патрульні виявили чотирьох водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння. Один із них пропонував гроші, аби уникнути відповідальності.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у фейсбуці.

У ніч на 31 травня близько 02:00 год. на перехресті вулиці Залізничної та провулку Офіцерського патрульні виявили автомобіль Mercedes-Benz, який рухався заднім ходом, чим порушив ПДР. Під час спілкування з водієм інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння він відмовився в присутності двох свідків.

Під час складання адмінматеріалів 30-річний чоловік, аби уникнути адміністративної відповідальності, пропонував поліцейським хабар. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він поклав у службовий автомобіль 1000 гривень та 180 євро.

У Луцьку п'яний водій поклав в авто патрульних 1000 гривень та 180 євро (фото)

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції та скали всі необхідні адмінматеріали.

Водіям нагадують: відповідно до ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, порушення передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів