Поділитись:

У Камінь-Каширському районі відкрили нову амбулаторію (фото)

П'ятниця, 28 травня 2021, 13:31
У Камінь-Каширському районі відкрили нову амбулаторію (фото)

У с.Залізниця Камінь-Каширського району відкрили нову амбулаторію.

Вікдриття амбулаторії, реконструйованої з колишнього ФАПу, відбулося 28 травня. Привітати колектив та оглянути медзаклад за дорученням голови ОДА завітала його заступниця Людмила Тимощук, – інформують в ОДА. 

«Відкриття цієї амбулаторіє є яскравим прикладом наближення якісної медичної допомоги до людей. Медицина стоїть на охороні вашого здоров’я, адже її функція запобігти захворюванню, а в разі виникнення хвороби – надати вчасну допомогу. Щаслива, що у нашій області, і зокрема у Любешівській громаді, відкриваються сучасні амбулаторії, де приємно й затишно працювати та здійснювати профілактику захворювань і лікуватись. Тому бажаю вам бути здоровими, відвідувати амбулаторію лише для профілактичних щеплень та оглядів», – сказала заступниця голови ОДА Людмила Тимощук.

У Камінь-Каширському районі відкрили нову амбулаторію (фото)У Камінь-Каширському районі відкрили нову амбулаторію (фото)У Камінь-Каширському районі відкрили нову амбулаторію (фото)У Камінь-Каширському районі відкрили нову амбулаторію (фото)У Камінь-Каширському районі відкрили нову амбулаторію (фото)

Будівельні роботи з реконструкції у медзакладі сільської медицини проводилися за кошти державної субвенції у межахсубпроєкту Міжнародного банку реконструкції та розвитку проєкту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей».

З державного бюджету на це спрямували понад 4,5 млн грн.

Нині тут працюватиме 1 сімейний лікар, акушерка та 3 медсестри. Обслуговуватиме амбулаторія 1900 людей із трьох найближчих сіл. Згодом тут планують для зручності відкрити ще й аптечний пункт. Також у медзакладі повністю дотримані вимоги інклюзивност

Для послуг пацієнтів працюватимуть кабінет функціональної діагностики, оглядова, процедурний кабінет та кімната денного стаціонару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів