Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 26 травня

Середа, 26 травня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 26 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 26 травня, найбільше читав про:

Про гарячу воду в Луцьку

Луцький міський голова Ігор Поліщук очікує на відновлення постачання гарячої води в обласному центрі Волині. Про це він сказав у середу, 26 травня, під час сесійного засідання. 

«На сьогодні є домовленість про продаж газу за фіксованою ціною зі скасуванням передоплати та розрахунку поденної кількості. Старе ПСО припинило свою дію і зараз Нафтогаз готує нові договори», – зазначив, зокрема, мер.

Про ДТП на Волині

Вчора, близько 23:00, на автодорозі сполученням Луцьк – Радехів – Львів, неподалік села Коршів, вантажівка Renault RVI збила 60-річну жінку. Від отриманих травм вона померла на місці події.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 26 травня

А сьогодні на автодорозі М-07 (Київ – Ковель – Ягодин) сталася аварія за участю двох автомобілів. 66-річний водій Mercedes-Benz Sprinter, рухаючись другорядною дорогою, не надав переваги у русі автомобілю УАЗ 3909, який рухався на перехрещеній проїзній частині на головній дорозі. Внаслідок цього відбулося зіткнення. На щастя, обійшлося без травм.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 26 травня

Також сьогодні, в обідню пору, на автодорозі Луцьк – Ковель, поруч із поворотом на Рокині, автомобіль з'їхав з траси й врізався у стовп. За кермом легковика Audi перебувала жінка, крім неї у салоні авто нікого не було. Водійку оглянули у медичному закладі, після чого відпустили додому.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 26 травня

Про закриття ковідних шпиталів

Національна служба охорони здоров’я хоче, щоб роботу припинили 10 з 18 коронавірусних шпиталів. Як наслідок, в області залишаться всього три опорні лікарні, що прийматимуть коронавірусних пацієнтів: Луцька та Ковельська районні, а також обласна інфекційна. 

Задуми НСЗУ не поділяють луцькі депутати. Вони звернулися до МОЗу, Кабміну та Верховної Ради України з вимогою негайно переглянути це рішення.  

«Для нас надзвичайно дивно, що, коли ще місяць тому Україна була в червоній зоні, зараз оголошувати про таке рішення», – зазначив голова фракції «Громадянський рух «Свідомі» Тарас Шкітер.  

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів